Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

Έξυπνες κάμερες και συστήματα συναγερμών για να προστατέψουν την οικογένεια και την περιουσία σας

2017-09-01 10:38

Έχετε στην οικογένεια σας μικρά παιδιά, ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες που μένουν πολλές ώρες μόνοι τους;

 Οι έξυπνες κάμερες έχουν την δυνατότητα να επιβλέπουν τα άτομα αυτά ή τα πράγματα του σπιτιού χωρίς να είστε εκεί όλη την ώρα. Οι κάμερες αυτές εκτός ότι καταγράφουν συνεχόμενα βίντεο, τα αποθηκεύουν στην μνήμη τους και στην συνέχεια μπορείτε να δείτε οτιδήποτε έχει συμβεί στο χώρο σας,  όποια στιγμή της ημέρας θέλετε στον υπολογιστή σας.

κάμερες κρυφές τιμές  κρυφή κάμερα λάμπα τιμές

έξυπνες κάμερες παρακολούθησης    ρολόι κάμερα

 

Επίσης υπάρχουν κρυφές κάμερες που μπορείτε να βλέπετε απευθείας στο κινητό ή στο tablet σας, το τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Αυτό πραγματικά καθησυχάζει την οικογένεια από την έγνοια του άτομου που έχει μείνει στο σπίτι π.χ. το μωρό ή το μικρό παιδί με την babysitter, ο ηλικιωμένος που είναι στο κρεβάτι και τον προσέχει η γυναίκα που έχουμε στο σπίτι, κλπ. 

κάμερες online σε κινητό  λάμπα κάμερα wifi

Τα συστήματα συναγερμών προστατεύουν εξίσου και το σπίτι και την οικογένεια από πιθανή διάρρηξη, φωτιά, και από διαρροή υδάτων. Αυτά μπορεί να γίνουν πολύ μεγάλες απειλές για την οικογένεια, και μια ληστεία δεν θα αποτελέσει μόνο ζημιά στην περιουσία σας αλλά και θα κάνει τα άτομα που κατοικούν στο σπίτι να νοιώθουν ότι το σπίτι δεν είναι πια ασφαλές. Αυτό δεν θα συμβεί, σχεδόν ποτέ, όμως επειδή οι κλέφτες δεν επιχειρούν να ληστέψουν εύκολα κατοικίες με συναγερμούς, εξαιτίας του υψηλού κινδύνου που διατρέχουν, μεγάλες πιθανότητες σύλληψής τους. 

συστήματα συναγερμών m-tech focus

Οι κάμερες και τα συστήματα ασφαλείας θα προστατέψουν την οικογένεια και τους μεγαλύτερους ενήλικες από οποιονδήποτε κίνδυνο. Όταν ο κίνδυνος προκύψει η οικογένεια θα έχει το χρόνο να βγεί σώα και κάποιοι θα σπεύσουν σε βοήθεια.

Τα καλύτερα είδη της αγοράς σε spy gadgets

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200
ΓΕΜΗ: 054905609000

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode